منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي


منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات

كبـــارا ً بدأنــــــــا ......... وكبارا ً نستمـــــر
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
*** المواضيع المثبته والهـــــامه ***
لزيارة جروب وانتوهات على الفيس بوك والإنضمام اليه اضغط هنــــــــــا .. شاركنا .... واعمل دعوة لصحابك .....

شاطر | 
 

 الجديد ف الأرز المعمر

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mona_commerce
مشـجــــــع
مشـجــــــع
avatar

رقم العضـــويــــــه : 35
انثى
تاريخ التسجيل : 11/12/2009
عدد المشاركــات : 67
مزاجك ايه ؟ : شغال
sms message sms message : عاوزنا نرجع زي زمان قول للزمان ارجع يا زمان
النــقــــــاط : 8228

مُساهمةموضوع: الجديد ف الأرز المعمر   28/1/2010, 09:52

الجديد ليس ف طريقه عمل الأرز نفسه الجديد فيما بداخله
المقادير:5 اكواب ارز
4‏ اكواب لبن كامل الدسم
كوب شوربه
كوب زبادي او قشطه
ملح وفلفل حسب الحاجه
بصلتين مبشورتين+4 فصوص توم مبشورين لتتبيل الفرخه
فرخه مقطعه 8 قطع بدل 4
الطريقه:بعد بشرالبصل والتوم نرش ملح وفلفل عليهم حسب الحاجه ونضع ملعقه كبيره زبادي وبعد ذلك نتبل الفرخه ونسيبها ساعه ع الأقل ف التتبيله نضع الفراخ ف اناء ونضع كوب ماء فوقه ونضعه ع النار حتي تكون الفراخ نصف سوا وطبعا هنكون نقعنا الأرز ف مياه مده لأتقل عن 3 ساعات
نصفي الأرز م المياه ونضع اللبن والزبادي (القشطه) والملح والفلفل وكوب الشوربه وبعد ذلك نجيب الفراخ سابقه الأعداد ونحطها قطعه قطعه ف الأرز وندفسها بداخله بحيث لايظهر لنا منها شئ
نضع القارب ف الفرن حتي ينضج وبصحاتين وعافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الجديد ف الأرز المعمر
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات :: منتديــــــــــات حوآء :: مطبــــــخ حـــــوآء-
انتقل الى: