منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي


منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات

كبـــارا ً بدأنــــــــا ......... وكبارا ً نستمـــــر
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
*** المواضيع المثبته والهـــــامه ***
لزيارة جروب وانتوهات على الفيس بوك والإنضمام اليه اضغط هنــــــــــا .. شاركنا .... واعمل دعوة لصحابك .....

شاطر | 
 

 بسطا فلورا

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mona_commerce
مشـجــــــع
مشـجــــــع
avatar

رقم العضـــويــــــه : 35
انثى
تاريخ التسجيل : 11/12/2009
عدد المشاركــات : 67
مزاجك ايه ؟ : شغال
sms message sms message : عاوزنا نرجع زي زمان قول للزمان ارجع يا زمان
النــقــــــاط : 8504

مُساهمةموضوع: بسطا فلورا   14/2/2010, 08:59

كعكه البسطا فلورا
المقادير: 4 بيضه 3 ملاعق كبيره سمن
8‏ ملاعق سكر بودره
ملعقه كبيره بيكنج بودر
نصف ملعقه صغيره فانيليا
‏ 4:3كوب دقيق حسب العجن
لتجميل الوجه:نصف علبه مربي مشمش اوي اي نكهة تفضليها


طريقة العمل:
يدعك السمن جيدا ثم يضاف السكر ويقلب الخليط جيدا حتي يصير كالقشطه

يكسر البيض ويرب قليلا وتضاف الفانليا ويضاف ال الخليط

يضاف الدقيق المخلوط بالبيكنج بودر تدريجيا الي الخليط مع التقليب المستمر حتي يمتزج ويكون عجينه متماسكه

يأخذ جزء صغيره من العجينة حوالي ربعها ويوضع ف كيس بلاستيك ف الفريزر لمده ساعه

تدهن صنية بالسمن جيدا وتوضع العجينة بحيث تغطي قاع الصنية تماما وتفرد الي سمك واحد سم

توضع المربي فوق العجين بحيث تغطي سطح العجينة تماما

نأخذ العجينة السابق حجزها ف الفريزر ونبشرها بواسطه مبشره بحيث تغطي المربي

تزج ف الفرن حوالي ثلث ساعه

تقطع ساخنةوبالهنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بسطا فلورا
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات :: منتديــــــــــات حوآء :: مطبــــــخ حـــــوآء-
انتقل الى: