منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات
الجديد ف الأرز المعمر 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الجديد ف الأرز المعمر 829894
ادارة المنتدي الجديد ف الأرز المعمر 103798

منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات
الجديد ف الأرز المعمر 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الجديد ف الأرز المعمر 829894
ادارة المنتدي الجديد ف الأرز المعمر 103798

منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات

كبـــارا ً بدأنــــــــا ......... وكبارا ً نستمـــــر
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
*** المواضيع المثبته والهـــــامه ***
لزيارة جروب وانتوهات على الفيس بوك والإنضمام اليه اضغط هنــــــــــا .. شاركنا .... واعمل دعوة لصحابك .....

 

 الجديد ف الأرز المعمر

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mona_commerce
مشـجــــــع
مشـجــــــع
mona_commerce


رقم العضـــويــــــه : 35
انثى
تاريخ التسجيل : 11/12/2009
عدد المشاركــات : 67
مزاجك ايه ؟ : شغال
sms message sms message : عاوزنا نرجع زي زمان قول للزمان ارجع يا زمان
النــقــــــاط : 16616

الجديد ف الأرز المعمر Empty
مُساهمةموضوع: الجديد ف الأرز المعمر   الجديد ف الأرز المعمر Empty28/1/2010, 09:52

الجديد ليس ف طريقه عمل الأرز نفسه الجديد فيما بداخله
المقادير:5 اكواب ارز
4‏ اكواب لبن كامل الدسم
كوب شوربه
كوب زبادي او قشطه
ملح وفلفل حسب الحاجه
بصلتين مبشورتين+4 فصوص توم مبشورين لتتبيل الفرخه
فرخه مقطعه 8 قطع بدل 4
الطريقه:بعد بشرالبصل والتوم نرش ملح وفلفل عليهم حسب الحاجه ونضع ملعقه كبيره زبادي وبعد ذلك نتبل الفرخه ونسيبها ساعه ع الأقل ف التتبيله نضع الفراخ ف اناء ونضع كوب ماء فوقه ونضعه ع النار حتي تكون الفراخ نصف سوا وطبعا هنكون نقعنا الأرز ف مياه مده لأتقل عن 3 ساعات
نصفي الأرز م المياه ونضع اللبن والزبادي (القشطه) والملح والفلفل وكوب الشوربه وبعد ذلك نجيب الفراخ سابقه الأعداد ونحطها قطعه قطعه ف الأرز وندفسها بداخله بحيث لايظهر لنا منها شئ
نضع القارب ف الفرن حتي ينضج وبصحاتين وعافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الجديد ف الأرز المعمر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» حصريا الفيديو الجديد اضحك على شعار الزبالكويه الجديد
» بالصور : طريقة عمل الأرز باللبن
» عمرو دياب يتألق في حفلة مارينا ...والألبوم الجديد في عيد الاضحي
» عبير صبري تشارك في بطولة فيلم تامر حسني الجديد
» إعلان عن انعقاد دورة في (قانون العمل السعودي الجديد ونظام نطاقات)

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات وانتوهـــــــات كل الجديــد وكل اللى فــات :: منتديــــــــــات حوآء :: مطبــــــخ حـــــوآء-
انتقل الى: